Check-UP за донат: допомогти ЗСУ — допомогти собі

Наш партнер мережа медичних лабораторій Ескулаб створила чудову благодійну ініціативу, за допомогою якої українці можуть здати топові аналізи програми «Check-UP за донат», а всі виручені кошти спрямують на виготовлення сухих раціонів для військових.

Що входить у «Check-UP за донат»?

В програму входять 4 аналізи, які необхідно час від часу перевіряти кожному:

• Загальний аналіз крові
дає можливість оцінити стан організму загалом, визначити ефективність лікування та навіть частково встановити діагноз

• Пакет Здорова печінка
комплекс з 6 аналізів (АЛТ, АСТ, ГГТ, білірубін загальний, прямий і непрямий) для перевірки загального стану печінки, жовчовивідних шляхів, печінкових протоків, на цирози, а також для визначення алкогольних, токсичних впливів та інших уражень

• Тиреотропний гормон
незважаючи на невеликі розміри щитоподібної залози, її функції надважливі — вона контролює роботу всього організму і навіть найменший збій може призвести до захворювань багатьох органів та систем

• Глюкоза
перевірка на цукровий діабет або ж переддіабет, особливо важливий для людей з такими факторами ризику, як зайва вага, наявність хвороби в близьких членів сім’ї або малорухливий спосіб життя

Скільки коштує програма?

Вартість програми «Check-UP за донат»— 1000 грн. Здавалось би — це зовсім небагато, однак це цілих 30 смачних обідів для захисників!

Всі кошти з продажу програми передадуть у Благодійний Фонд Ескулаб для виготовлення сухої їжі «Файні зупки», «Файний борщик», «Файний сніданок» та енергетичні батончики для наших військових.

На передовій не завжди є можливість розташувати польову кухню. Тому подібні сухі заготовки просто необхідні для підтримки раціону військових.

З одного 700-грамового пакету сухої їжі за 30-40 хвилин у польових умовах можна приготувати до 10 літрів готової страви, а це 20 повноцінних порцій. Поживність енергетичних батончиків 800 ккал, що може замінити один прийом їжі.

Де, коли і чому варто зробити «Check-UP за донат»?

Придбати програму можна на сайті лабораторії, або в будь-якому відділенні Ескулаб в 9 областях України: Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Закарпатській, Хмельницькій, Тернопільській, Рівненській, Волинській та Києві.

Здати усі аналізи можна у будь-якому відділення Ескулаб. У листопаді діє спеціальна пропозиція для мешканців Львова: здавайте програму аналізів «Check-UP за донат» та отримайте безкоштовно консультативну зустріч зі спеціалістом для інтерпретації показників та складання плану підтримки здоров’я у MedSpace.

Ми всі довгий час знаходимося у дуже стресових умовах. Військові докладають надлюдських зусиль, щоб захистити цивільних, цивільні ж у свою чергу — намагаються жити так, наче небезпека ніяк не впливає на них.

Однак перманентна тривога нікому не йде на користь. На фоні нашого психо-емоційного стану в організмі відбувається безліч змін. Тому нині особливо важливо прислухатися до себе та турбуватися про власне здоровʼя.

Україні потрібні здорові громадяни, за це і борються ЗСУ, за це повинні боротись і ми.